Asztalfoglalás
Rendezvényhelyszín

Étterem Budapesten - Bemutatkozik a Városliget Café & Restaurant anno 18954

Étterem Budapesten… száz meg száz helyet ismerünk, és próbáltunk már a udapesti vendéglátóipari egységek közül. De vajon mitől nyújt egy budapesti étterem valódi élményt, emlékezetes ebédet vagy vacsorát vendégei számára? Ezt vizsgáljuk folyton, és az Önök visszajelzését építjük be budapesti éttermünk mindennapjaiba – hiszen számunkra csak a tökéletesen elégedett vendég jelent igazi boldogságot!

Étterem Budapesten - romantikus hangulat, csodálatos kilátás a Városligetben, tökéletes étterem ebédre vagy vacsorára Budapesten

“Budapest romantikája” – egy jelszó, ami budapesti éttermünkben elevenedik meg!

A romantika napjainkban egyre inkább felértékelődik, köszönhetően rohanó világunknak és a belsőséges viszony utáni vágyunknak. Ám azt is meg kell jegyeznünk, hogy a romantika kifejezés ma már sok helyen átértékelődött…

… De nem budapesti éttermünkben! Mi éppen azt a romantikát, azt a hangulatot és életérzést kínáljuk éttermünkbe látogató vendégeink számára, amit anno annyira megkedveltünk: a család, a szeretet romantikáját költöztettük éttermünkbe Budapesten. A  nagyvárosi élet nyüzsgésében egy perc nyugalmat, együttlétet kínálunk vendégeink számára!

Jelent ez egyrészt egy idilli romantikus hangulatot is, amelyet nem csak a párok élhetnek  meg – de természetesen a hétköznapi értelemben vett romantika sem áll távol tőlünk. Számos eljegyzésnek, randevúnak, sőt, esküvőnek is helyszínt adtunk már!

 

Ha felektettük érdeklődését, és elköltene nálunk egy kiváló vacsorát vagy épp ebédet, nincs más dolga, mint asztalt foglalni budapesti éttermünkbe!

 

Étterem Budapesten

 

 

 

Étterem Budapesten, amely télen és nyáron is külön élményeket tartogat!

A legtöbb budapesti étterem szezonálisan változó kínálattal várja kedves vendégeit. A mi éttermünk Budapesten is követi ezt a trendet amellett, hogy számos olyan fogást is kínálunk, amely nyitásunktól fogva nagy sikereknek örvend étlapunkon (gondoljunk csak specialitásunkra, a méltán híres Táynérhúsra, vagy a ropogós kacsacombra amely sok visszatérő vendéget szerzett már éttermünknek...)

 

Budapesti éttermünk azonban, köszönhetően nagyszerű fekvésének ennél is többet kínál az évszakokra: télen a Műjégpálya nyüzsgése, a Városliget havas fáinak látványa és a Vajdahunyad vára romantikus kivilágítása teszi még hangulatosabbá az éttermet, míg nyáron a virágzó fák árnyékában, vagy épp a városligeti tóra néző asztalaink egyikén élvezheti Budapest egyik legjobb éttermének kínálatát.

 

Étterem Budapesten: Tökéletes vacsorahelyszín – budapesti étterem páratlan környezetben, romantikus hangulatban

Étterem BudapestenTöbbek között a fent említett előnyök, a csodálatos környezet és hangulat teszi ezt a budapesti éttermet olyan vonzóvá a vacsorázni vágyók számára. Sokak számára éppen a vacsora az az étkezés, amikor ilyen étteremre vágynak: stílusos berendezésünk és a lágy fények megalapozzák a jó hangulatot budapesti éttermünkben!

 

Kínálatunkban számos olyan fogást is talál, amelyet kifejezetten vacsorára ajánlunk budapesti éttermünkben.

A Tányérhús elfogyasztása például külön kis rituáléként elevenedik meg, amelyre érdemes időd szakítani – és bár ízvilágában a vasárnap ebédre tálalt húsleveshez hasonlít leginkább, az elfogyasztáshoz szükséges idő egy kellemes vacsora tökéletes elemévé teszi. Próbálja ki Ön is budapesti éttermünk specialitását!

 

 

Étterem Budapesten: Tökéletes ebédhelyszín – üzleti vagy családi eseményekre egyaránt kiváló választás budapesti éttermünk!

Étterem BudapestenBár a Városliget hangulata az esti órákban egyértelműen tökéletes vacsorahelyszínné teszi budapesti éttermünket, ez korántsem jelenti azt, hogy ne lenne kiváló választás egy ebédre.

 

A hangulatnak köszönhetően családi, baráti összejövetelekre, ebédekre is javasoljuk budapesti éttermünket, mely nem csak tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, de a Városliget ingyenes parkolója miatt akár autóval érkezők számára is kiváló választás!

 

Mivel az étterem Budapesten számos elszeparált asztallal, és egy leválasztható teremmel (Törley terem) rendelkezik, akár céges ebédekre, üzleti megbeszélésekre is tökéletes választás lehet.

 

Étterem Budapesten, amely rendezvényhelyszínnek is kiváló

A Műjégpálya csodálatos épülete és a környék, budapesti éttermünk adottságai miatt rendezvényhelyszínként is tökéletesen megállja helyét ez az étterem Étterem BudapestenBudapesten. A fentebb már említett Törley termünk leválasztható, zártkörű rendezvények tartására kiválóan alkalmas, de egy-egy nagyobb rendezvény esetén akár egész éttermünk kibérelhető. Csapatunk ráadásul a Műjégpálya további termeivel is kapcsolatban áll, így akár a Dísztermet, vagy a Csatoló termet is kibérelheti, ahova a Cateringet budapesti éttermünk kiváló csapata szolgálja!

 

Számos rendezvénynek adunk tehát otthont budapesti éttermünkkel az év minden szakaszában: kezdve a privát rendezvényektől – születésnapoktól, esküvőktől, családi rendezvényektől át az informális céges rendezvényeken, évzáró partykon egészen a formális gálavacsorákig, konferenciákig mindenre tudunk megoldást nyújtani budapesti éttermünkben, és a környező termekben!

 

Egy budapesti étterem kiváló chefje, akinek mindig a vendég öröme az első!

Étterem BudapestenChefünket, Dobosy Józsefet szakmájának szeretete anno nagymamája konyhájában érintette meg elsőként. A családi otthonban olyan fogásokat tanult el, amelyet máshol talán nem is lehet: már ekkor a tésztakészítés mikéntjét tartotta az egyik legizgalmasabb dolognak – persze amellett, hogy hogy lehetne elcsenni egy-két csipetet a nyers tésztából.

 

A családi hagyományok megteremtették az alapot, amelyet a későbbiek során karrierjében használt fel. A gyermekkor nagyszerű emlékei és tudása mellett 1983-tól az akkor nyolcadik osztályos József a Gellért Szállóban sajátíthatta el a szakma fogásait. Séf mesterei kiváló szakemberek voltak – akik a lelkes ifjoncot milliónyi apró trükkre tanították meg.

 

 1989-ben egy egészen más világot ismert meg Németországban, ahol tehetségét kibontakoztathatta. Emellett több országban kamatoztatta tudását Európán belül – és Ázsiában is. A kihívások itthon sem értek véget, ugyanis nálunk, a Városliget Café & Restaurant anno 1895-ben is magasak az elvárások – hiszen számunkra csak a tökéletesen elégedett vendég a jó vendég! Budapesti éttermünk kiváló fogásaiért ő a felelős!

 

Nem csak étterem Budapesten – frissen pörkölt kávéval, süteményekkel is várjuk!

Étterem BudapestenA Városliget adottságainak köszönhetően éttermünk Budapesten nem csak étteremként szolgál. A környék – a park és a Hősök tere sok turistát vagy kirándulót is vonzz, nem beszélve a parkban sétáló kutyásokról – akik gyakran csak egy finom kávéra, limonádéra ugranak be éttermünkbe Budapesten.

 

Éppen ezért nagy hangsúlyt fordítunk kínálatunk azon részére is, amely nem a főétkezéseket illeti. Budapesti éttermünk étlapján “Bármikor fogyasztható” általános fogásokat, süteményeket is talál – nem beszélve széles ital- és kávékínálatunkról! Specialitásunk, a Liget kávé példásul sokak kedvence különleges ízével.

 

 

 

Gyerekbarát étterem Budapesten – nálunk a legkisebbek is otthon érezhetik magukat!

Étterem BudapestenAttól, hogy egy család egy fővel teljesebb lett, még nem kell lemondani egy kellemes vacsoráról, egy romantikus programról. Tőlünk a bébiszitter is szabadságra mehet, hiszen örömmel látjuk vendégül  a legkisebbeket is! 

 

A szülők és csemetéik nagy örömére budapesti éttermünkben játszósarokkal, külön gyerekmenüvel és speiális etetőszékekkel várjuk a gyerekbarát éttermet keresőket is.

 

Felszolgálóink pedig pontosan tudják, mire van szüksége egy apróságnak: némi mókára, egy-két halrudacskára és természetesen Teddy plüssmackónkra! :)

 

 

 

Bababarát étterem Budapesten – nem csak totyogóknak!

Bababarát étterem BudapestenMegszületett a baba, és hiányzik a romantika?

 

Nem kell mindig előkapni a nagymamákat, vagy a bébiszittert, ha szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, élvezni egymás társaságát úgy, ahogy a gyerkőc előtt is tették. Természetes vágya az embernek ilyenkor is kimozdulni kicsit, és mi ezt megértjük. Budapesti éttermünk erre is felkészült: modern baba etetőszékekkel, és gyermekbarát személyzettel, romantikus hangulattal várjuk kedves vendégeinket!

 

Attól sem kell tartani, hogy a baba esetleg unatkozna, elpityeredne. Felszolgáló személyzetünk hamar felveszi a ritmust, és a szülők igénye szerint Teddy mackóval biztosan pár perc alatt jókedvre derítik majd a legkisebbeket is! :)

 

Kutyabarát étterem Budapesten – mert ha Városliget, akkor kutyák!

Étterem BudapestenNégylábú kedvencét épp úgy örömmel fogadjuk, mint Önt és családját. Nálunk nincsenek kitiltva a kutyák – mégis ügyelünk arra, hogy talán nem mindenki szeretné velük megosztani ebédjét budapesti éttermünkben. Éppen ezért kutyakódexet vezettünk be, amely elsősorban tartja szem előtt a kutyus és gazdája, valamint a többi vendég kényelmét!

Amennyiben a kiskedvenc is megéhezne, felszolgálóink készséggel állnak rendelkezésére egy-egy kutyatállal vagy akár csak vízzel is budapesti éttermünkben.

 

A tavaszi napsütésben kutyás vendégeink számára teraszunk kényelmét ajánljuk, ahol a négylábú kedvencek is élvezhetik egy budapesti étterem minden vonulatát: a gazdi néhány finom falattal, a többi vendég és felszolgálóink egy-egy kedves szóval, buksisimogatással tudnak hozzájárulni a kutyus jólétéhez!

 

 
PROGRAMOK
TRIPADVISOR VÉLEMÉNYEK

Chef ajánlat - 2017. július

Ha valami szezonális különlegességre vágysz, ismerd meg aktuális séf ajánlatunkat!

Megnyílt a „Budapest romantikája” fotókiállítás

  „Budapest romantikája” címmel fotókiállítás nyílt a Városliget Caféban. A tárlat...

Chef ajánlatunk - 2017. májusában budapesti éttermünkben az alábbi különlegességeket is fogyaszthatjátok

Elérkezett a tavasz, és a teraszon üldögélős idő... Te is elköltenél Nálunk egy különleges vacsorát a...

Anyák napi program Budapesten: ünnepelj édesanyáddal nálunk, és meglepjük őt egy desszertválogatással!

Minden évben május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat: a nőket, akik életet adtak, és akik...

Intro to Budapest

Reviewed 3 days ago

We arrived in Budapest at 6pm and began looking for a good meal. Saw very positive reviews for Varosliget restaurant on Trip Advisor. It was even better than we expected. The food was delicious and our waiter Adam really made our evening special and we...

Really worth a stop

Reviewed 1 week ago

Nice venue in city park across from castle. Live music and great ambiance. Coffee and drinks came quickly and followed by excellent selection of desserts. Highly recommend.

Team Dinner

Reviewed 1 week ago

We really had a very nice evening. Especially with our waitress Marianna. The food and drinks were excellent. We were a mixed group of different nations and we all enjoyed it very much.

Pleasantly surprised

Reviewed 1 week ago

Although this is in a tourist high spot the service and price were moe than reasonable. A pleasant waiter, patient, not pushy. Excellent quality food and reasonably priced. What more can you ask for? Highly recommended, and look forward to eating there again.

Highly Recommend a Visit!

Reviewed 1 week ago

Immediately impressed by welcoming, professional personable servers and host. We were informed and guided through the menu and advised based on our needs, thank you Mark and Frank (apologies for our lacking any grasp of the language).Although planning a quick bite we enjoyed a...

Very pleasant atmosphere, live music, good food, excellent service.

Reviewed 1 week ago

Only tried duck liver pate and goulash soup. Both had a proper taste and served very nicely, I'd come back there again to try other things on the menu.Koessoenoem, Marianna and the other guy! Sorry, forgot to ask his name. The service was world...

Amazing experience and service

Reviewed 2 weeks ago

Was visiting Budapest and loved the food and the ambience. The service by Feri and Adam was also amazing. Very friendly and helpful to us and recommendation of the lamb and crispy duck was spot on:)

NYITVATARTÁS:
hétfőtől - vasárnapig:
12:00 - 22:00
CÍMÜNK:
1146 Budapest
Olof Palme sétány 5.
ASZTALFOGLALÁS
Online vagy telefonon:
+36-30-869-kattintson
Best of Budapest Hungary
Top Choice Restaurant 2016
Bababarát Hálózat
Caffe Office
Tópart Budapest
Városliget Rendezvény
Tripadvisor
Budapest Card
Mozgássérült barát
Budapest Brand
New York Café TripAdvisor