Cikkek a Városligetről | Étterem Budapesten

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! A megnövekedett forgalom miatt 2018.12.05.-2018.12.24. között asztalfoglalást nem áll módunkban fogadni, ám éttermünk ezen napokon is nyitva tart! Szabad asztalért kérünk érdeklődj üzletvezetőnknél a honlapon megadott telefonszámon.
Kedves Vendégeink! December 31-én éttermünk megtelt. Kérlek, válassz másik időpontot!

Mi történik nálunk, a Városligetben a mindennapokban? Cikkeinkben érdekességeket, híreket mutatunk be Budapest legszebb környékéről - a Városligeti tó partjáról!

Elköltöztek húsvéti nyulaink a Városligetből: Bikácson szórakoztatják tovább a vendégeket!

Húsvét alkalmával nyúlsimogató került elhelyezésre budapesti éttermünk teraszán, ahol vendégeink három pici angóra nyuszi társaságát élvezhették. A nyulak sorsa azonban húsvét után sem vált mostohává: ma már zöldövezetben élvezik tovább életüket!

Tovább
Egy szuper program a Városliget Café & Restaurant szervezésében!

A Műjégpálya az egyik legkedveltebb szabadidős helyszíne Budapestnek, és ez nem volt másként a főváros aranykorában, a XIX.-XX. század fordulóján sem. Korcsolyázók ezrei látogatták rendszeresen a Városliget tavát, hogy sportoljanak, szórakozzanak,...

Tovább

<< < 4/4


Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2019