Esküvőszervezők szakmai konferenciája a Városliget Café-ban

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! A megnövekedett forgalom miatt 2018.12.05.-2018.12.24. között asztalfoglalást nem áll módunkban fogadni, ám éttermünk ezen napokon is nyitva tart! Szabad asztalért kérünk érdeklődj üzletvezetőnknél a honlapon megadott telefonszámon.
Kedves Vendégeink! December 31-én éttermünk megtelt. Kérlek, válassz másik időpontot!

Az Esküvőszervezők VIII. konferenciája a Városliget Café-ban

Bemutatjuk, hogy hogyan illik viselkedni egy üzleti vacsorán

Hogyan illik viselkedni egy üzleti vacsorán?

A megfelelő üzleti vacsora etikett betartásával jó benyomást kelthetünk...

Tovább
Bemutatjuk a legnépszerűbb kávéfajtákat Magyarországon!

Ezek a legnépszerűbb kávéfajták Magyarországon

Magyarországon a kávé egy igazán népszerű italnak számít, ami nem...

Tovább
A legjobb téli programok Budapesten

Téli programok Budapesten, amiket nem szabad kihagyni

Attól, hogy beköszönt a tél, még nem szabad lemondani a különleges,...

Tovább

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája, aminek éttermünk, a Városliget Café & Restaurant adott otthon. Az esemény jó hangulatban telt, erről mesélünk most egy kicsit bővebben. 

Esküvőszervezők szakmai konferenciája a Városliget Café-ban

Esküvőszervezők VIII. Szakmai Konferenciája

Az esküvőnk életünk egyik legszebb napja, így fontos, hogy ez az esemény minden szempontból tökéletes legyen. Egy álomesküvő megszervezése azonban egyáltalán nem egyszerű feladat, így a párok a legtöbb esetben esküvőszervező segítségét kérik. Az esküvőszervezők munkája egyáltalán nem egyszerű, hiszen minden egyes részletre oda kell figyelniük ahhoz, hogy az esküvő minden pillanata tökéletes legyen. Így hát a legtöbb esküvőszervező folyamatosan képzi magát, ehhez pedig egy tökéletes esemény az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája. Ezen az eseményen kapcsolatokat építhetsz más esküvőszervezőkkel, és hasznos információkat kaphatsz a szakmáról, az üzleti világról. 

 

Február 18-án került megrendezésre nyolcadik alkalommal az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája, aminek a Városliget Café & Restaurant adott otthont. Ezen a különleges eseményen színes előadásokat hallhattak a résztvevők, a zenekarokról, a köszönet-ajándékokról, a dekorációkról és még számtalan érdekes és hasznos témáról. 

 

 

Az eseményen 80-an vettek részt, és egy kutyust is köszönhettünk a Vendégek között, ami számunkra nem meglepő, hiszen a Városliget Café & Restaurant egy kutyabarát étterem Budapesten, ahol szívesen látjuk Vendégeinket négylábú kedvenceikkel is. 

 

Kutyabarát étterem Budapesten

 

A gasztronómiai különlegességekről pedig éttermünk, a Városliget Café & Restaurant gondoskodott. 

 

A cikkben szereplő képeket készítette: Bellon Photo+Film


Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2019