Asztalfoglalás
Rendezvényhelyszín

Étterem Budapesten - Bemutatkozik a Városliget Café & Restaurant anno 1895

Étterem Budapesten… száz meg száz helyet ismerünk, és próbáltunk már a budapesti vendéglátóipari egységek közül. De vajon mitől nyújt egy budapesti étterem valódi élményt, emlékezetes ebédet vagy vacsorát vendégei számára? Ezt vizsgáljuk folyton, és kedves Vendégeink visszajelzését építjük be budapesti éttermünk mindennapjaiba – hiszen számunkra csak a tökéletesen elégedett vendég jelent igazi elégedettséget!

Étterem Budapesten - romantikus hangulat, csodálatos kilátás a Városligetben, tökéletes étterem ebédre vagy vacsorára Budapesten

“Budapest romantikája” – egy jelszó, ami budapesti éttermünkben elevenedik meg!

A romantika napjainkban egyre inkább felértékelődik, köszönhetően rohanó világunknak és a belsőséges viszony utáni vágyunknak. Ám azt is meg kell jegyeznünk, hogy a romantika kifejezés ma már sok helyen átértékelődött…

… De nem a mi éttermünkben, Budapesten! Mi éppen azt a romantikát, azt a hangulatot és életérzést kínáljuk éttermünkbe látogató vendégeink számára, amit anno annyira megkedveltünk: a család, a szeretet romantikáját költöztettük éttermünkbe Budapesten. A nagyvárosi élet nyüzsgésében egy perc nyugalmat, együttlétet – és tökéletes kiszolgálást kínálunk vendégeink számára!

Jelent ez egyrészt egy idilli romantikus hangulatot is, amelyet nem csak a párok élhetnek  meg – de természetesen a hétköznapi értelemben vett romantika sem áll távol tőlünk. Számos eljegyzésnek, randevúnak, sőt, esküvőnek is helyszínt adtunk már!

 

Ha felektettük érdeklődésed, és elköltenél nálunk egy kiváló vacsorát vagy épp ebédet, nincs más dolgod, mint asztalt foglalni budapesti éttermünkbe!

 

Étterem Budapesten

 

 

 

Étterem Budapesten, amely télen és nyáron is külön élményeket tartogat!

A legtöbb étterem Budapesten szezonálisan változó kínálattal várja kedves vendégeit. A mi éttermünk is követi ezt a trendet amellett, hogy számos olyan fogást is kínálunk, amely nyitásunktól fogva nagy sikereknek örvend étlapunkon (gondoljunk csak specialitásunkra, a méltán híres Tányérhúsra, vagy a ropogós kacsacombra amely sok visszatérő vendéget szerzett már éttermünknek...)

 

Éttermünk Budapesten azonban, köszönhetően nagyszerű fekvésének ennél is többet kínál az évszakokra: télen a Műjégpálya nyüzsgése, a Városliget havas fáinak látványa és a Vajdahunyad vára romantikus kivilágítása teszi még hangulatosabbá az éttermet, míg nyáron a virágzó fák árnyékában, vagy épp a városligeti tóra néző asztalaink egyikén élvezheti Budapest egyik legjobb éttermének kínálatát.

 

Étterem Budapesten: Tökéletes vacsorahelyszín – budapesti étterem páratlan környezetben, romantikus hangulatban

Étterem BudapestenTöbbek között a fent említett előnyök, a csodálatos környezet és hangulat teszi ezt az éttermet Budapesten olyan vonzóvá a vacsorázni vágyók számára.  Hiszen éppen a vacsora az az étkezés, amikor ilyen étteremre vágyunk: stílusos berendezésünk és a lágy fények megalapozzák a jó hangulatot budapesti éttermünkben!

 

Kínálatunkban számos olyan fogás található, amelyet kifejezetten vacsorára ajánlunk.

 

A Tányérhús elfogyasztása például külön kis rituáléként elevenedik meg, amelyre érdemes időd szakítani – és bár ízvilágában a vasárnap ebédre tálalt húsleveshez hasonlít leginkább, az elfogyasztáshoz szükséges idő egy kellemes vacsora tökéletes elemévé teszi.

 

Étterem Budapesten: Tökéletes ebédhelyszín – üzleti vagy családi eseményekre egyaránt kiváló választás budapesti éttermünk!

Étterem BudapestenBár a Városliget hangulata az esti órákban egyértelműen tökéletes vacsorahelyszínné teszi éttermünket Budapesten, ez korántsem jelenti azt, hogy ne lenne kiváló választás egy ebédre.

 

A hangulatnak köszönhetően családi, baráti összejövetelekre, ebédekre is javasoljuk éttermünket Budapesten, mely nem csak tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, de a Városliget ingyenes parkolója miatt akár autóval érkezők számára is kiváló választás!

 

Mivel az étterem Budapesten számos elszeparált asztallal, és egy leválasztható teremmel (Törley terem) rendelkezik, akár céges ebédekre, üzleti megbeszélésekre is tökéletes választás lehet.

 

Étterem Budapesten, amely rendezvényhelyszínnek is kiváló

Étterem BudapestenA Műjégpálya csodálatos épülete és a környék, adottságai miatt rendezvényhelyszínként is tökéletesen megállja helyét ez az étterem Budapesten. A fentebb már említett Törley termünk leválasztható, zártkörű rendezvények tartására kiválóan alkalmas, de egy-egy nagyobb rendezvény esetén akár egész éttermünk kibérelhető Budapesten. Csapatunk ráadásul a Műjégpálya további termeivel is kapcsolatban áll, így akár a Dísztermet, vagy a Csatoló termet is lehetőség van kibérelni, ahova a Cateringet budapesti éttermünk kiváló csapata szolgálja!

 

Számos rendezvénynek adunk tehát otthont éttermünkben Budapesten az év minden szakaszában: kezdve a privát rendezvényektől – születésnapoktól, esküvőktől, családi rendezvényektől át az informális céges rendezvényeken, évzáró partykon egészen a formális gálavacsorákig, konferenciákig mindenre tudunk megoldást nyújtani budapesti éttermünkben, és a környező termekben!

 

Nincs kiváló étterem Budapesten egy kiváló chef nélkül: bemutatjuk Dobosy Józsefet, konyhánk főnökét!

Étterem BudapestenChefünket, Dobosy Józsefet szakmájának szeretete anno nagymamája konyhájában érintette meg elsőként. A családi otthonban olyan fogásokat tanult el, amelyet máshol talán nem is lehet: már ekkor a tésztakészítés mikéntjét tartotta az egyik legizgalmasabb dolognak – persze amellett, hogy hogy lehetne elcsenni egy-két csipetet a nyers tésztából.

 

A családi hagyományok megteremtették az alapot, amelyet a későbbiek során karrierjében használt fel. A gyermekkor nagyszerű emlékei és tudása mellett 1983-tól az akkor nyolcadik osztályos József a Gellért Szállóban sajátíthatta el a szakma fogásait. Séf mesterei kiváló szakemberek voltak – akik a lelkes ifjoncot milliónyi apró trükkre tanították meg.

 

 1989-ben egy egészen más világot ismert meg Németországban, ahol tehetségét kibontakoztathatta. Emellett több országban kamatoztatta tudását Európán belül – és Ázsiában is. A kihívások itthon sem értek véget, ugyanis nálunk, a Városliget Café & Restaurant anno 1895-ben is magasak az elvárások – hiszen számunkra csak a tökéletesen elégedett vendég a jó vendég! Budapesti éttermünk kiváló fogásaiért ő a felelős!

 

Nem csak étterem Budapesten – frissen pörkölt kávéval, süteményekkel is várjuk!

Étterem BudapestenA Városliget adottságainak köszönhetően éttermünk Budapesten nem csak étteremként szolgál. A környék – a park és a Hősök tere sok turistát vagy kirándulót is vonzz, nem beszélve a parkban sétáló kutyásokról – akik gyakran csak egy finom kávéra, limonádéra ugranak be  kutyabarát éttermünkbe Budapesten.

 

Éppen ezért nagy hangsúlyt fordítunk kínálatunk azon részére is, amely nem a főétkezéseket illeti. Budapesti éttermünk étlapján “Bármikor fogyasztható” általános fogásokat, süteményeket is talál – nem beszélve széles ital- és kávékínálatunkról! Specialitásunk, a Liget kávé példásul sokak kedvence különleges ízével.

 

 

 

Gyerekbarát étterem Budapesten – nálunk a legkisebbek is otthon érezhetik magukat!

Étterem BudapestenAttól, hogy egy család egy fővel teljesebb lett, még nem kell lemondani egy kellemes vacsoráról, egy romantikus programról. Tőlünk a bébiszitter is szabadságra mehet, hiszen örömmel látjuk vendégül  a legkisebbeket is! 

 

A szülők és csemetéik nagy örömére éttermünkben Budapesten játszósarokkal, külön gyerekmenüvel és speiális etetőszékekkel várjuk a gyerekbarát éttermet keresőket is.

 

Felszolgálóink pedig pontosan tudják, mire van szüksége egy apróságnak: némi mókára, egy-két halrudacskára és természetesen Teddy plüssmackónkra! :)

 

 

 

Bababarát étterem Budapesten – nem csak totyogóknak!

Bababarát étterem BudapestenMegszületett a baba, és hiányzik a romantika?

 

Nem kell mindig előkapni a nagymamákat, vagy a bébiszittert, ha egy kicsit kikapcsolódni, élvezni szeretnénk egymás társaságát úgy, ahogy a gyerkőc előtt is történt. Természetes vágya az embernek ilyenkor is kimozdulni kicsit, és mi ezt megértjük. Éttermünk Budapesten erre is felkészült: modern baba etetőszékekkel, és gyermekbarát személyzettel, romantikus hangulattal várjuk kedves vendégeinket!

 

Attól sem kell tartani, hogy a baba esetleg unatkozna, elpityeredne. Felszolgáló személyzetünk hamar felveszi a ritmust, és a szülők igénye szerint Teddy mackóval biztosan pár perc alatt jókedvre derítik majd a legkisebbeket is! :)

 

Kutyabarát étterem Budapesten – mert ha Városliget, akkor kutyák!

Étterem BudapestenNégylábú kedvencét épp úgy örömmel fogadjuk, mint Önt és családját. Nálunk nincsenek kitiltva a kutyák – mégis ügyelünk arra, hogy talán nem mindenki szeretné velük megosztani ebédjét budapesti éttermünkben. Éppen ezért kutyakódexet vezettünk be, amely elsősorban tartja szem előtt a kutyus és gazdája, valamint a többi vendég kényelmét!

Amennyiben a kiskedvenc is megéhezne, felszolgálóink készséggel állnak rendelkezésére egy-egy kutyatállal vagy akár csak vízzel is éttermünkben Budapesten.

 

A tavaszi napsütésben kutyás vendégeink számára teraszunk kényelmét ajánljuk, ahol a négylábú kedvencek is élvezhetik egy budapesti étterem minden vonulatát: a gazdi néhány finom falattal, a többi vendég és felszolgálóink egy-egy kedves szóval, buksisimogatással tudnak hozzájárulni a kutyus jólétéhez!

 

 
PROGRAMOK
TRIPADVISOR VÉLEMÉNYEK

Jótékonysági bál a Városliget Café-ban

2018. február 2-án került megrendezésre a Kerekesszékesekért Alapítvány jótékonysági bálja, aminek...

Esküvőszervezők szakmai konferenciája a Városliget Café-ban

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája, aminek éttermünk, a...

Nézd meg, hogy hogyan zajlott a 2018-as Valentin nap éttermünkben!

Idén is megemlékeztünk az egyik legfontosabb napról az évben a szerelmesek életében, ami a Valentin nap....

Könyvbemutató a Városligetben

A Városliget Lexikon szerzőinek mintegy 20 év kemény munkája végre megjelenik!  Idézetek, illusztrációk...

Varosligeti café es bár

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

Csodálatos az étterem,az ételek finomak,a kiszolgálás nagyon jó.köszönjükEgy ujjab családi ebéd,februárban ,csak megerősiteni tudom,nagyon jó és finom minden.az ételek finomak,a kiszolgálás gyors ,és udvarias.hangulat kellemes.Köszönjük .További.sikeres működést.

Valentin napi vacsora

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Valentin napra nyertem egy vacsorát.Nagyon kedvesek voltak a felszolgálók.Isteni volt a vacsora,pezsgő.A kilátás nagyon szép a Vajdahunyad vár-ra és a korcsolya pályára.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ebéd

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Kellemes hely, kiemelkedően barátságos személyzet! Bencének köszönjük a sok segítséget, remekül éreztük magunkat!

Pisztácia torta

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Köszönöm az ajánlást bencének ,a torta fantasztikus volt ahogy a kilátás és a design is ! A hely modern ám de igazi polgári étterem !Jövök majd még mást is kipróbálni

Remek!

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Köszönjük a vendéglátást ! Kedvesemmel látogattuk meg az éttermet egy jó kávé reményében , Bence aa házi pörkölésű liget kávét ajánlotta mely telitalálat volt számunkra!Csak ajanlani tudom! 🙂

Nagyon kellemes környezetben fogyasztottuk el az üzleti ebédet.

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Mariann volt a Felszólgálónk. Nagyon kedves és segítőkész volt. A tányér húst ajánlotta, sok egyéb finomsággal. A deszertek közül a pisztáciás sütit választottuk. Mennyei volt! Összeségében mindennel elégedettek voltunk.

Csodás kilátás én hangulat!

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Párommal voltunk egy vasárnapi ebéden az étteremben, Gulyás levest ettünk amilyet még talán nem is ettem életemben. Brutál finom volt. Kiszolgálásért és odafigyelésért külön köszönet Ádámnak. A DC-s öv pedig külön aratott :D

Csodás kilátás

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

A férjemmel és a lányommal ebédeltünk itt, nem elöszőr.A Gulyásleves ismét finom volt és a kihagyhatatlan pisztáciás torta mennyei ízeket csalt a számba.Nagyon finom, mindig eszem ha itt járok.Köszönjük a kedves kiszolgálást Mariannak!Viszlát legközelebb!Anita

NYITVATARTÁS:
hétfőtől - vasárnapig:
12:00 - 22:00
CÍMÜNK:
1146 Budapest
Olof Palme sétány 5.
ASZTALFOGLALÁS
Online vagy telefonon:
+36-30-869-kattintson
Best of Budapest Hungary
Top Choice Restaurant 2016
Bababarát Hálózat
Caffe Office
Tópart Budapest
Városliget Rendezvény
Tripadvisor
Budapest Card
Mozgássérült barát
Budapest Brand
New York Café TripAdvisor