In Vino Lidia Bubiest avagy, amit dióhéjban a pezsgők világáról tudni érdemes!

Asztalfoglalás



Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

In Vino Lidia Bubiest avagy, amit dióhéjban a pezsgők világáról tudni érdemes!

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Megérkeztek a tavasz első langyos napsugarai, és a legtöbben ilyenkor a...

Tovább
Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Ha megtaláltad „másik feled”, az embert, akivel mindenben...

Tovább
Bemutatunk 5 igazán romantikus ötletet a lánykéréshez

5 hihetetlenül romantikus ötlet lánykéréshez

Szóval, végre készen állsz feltenni a nagy kérdést. Ez egy csodálatos és...

Tovább

Az “In Vino Lidia” koncepciója egyszerű, nem csak a gyomor, de az elme is munkára van fogva. Interaktív, csapatépítő jelleggel, ábrák, térképek, kóstolási és borkisokos, kvíz segítségével beszéljük át a tematikus vacsorai nedűit.

Füle Lídia, ha nem kontroller egy amerikai multivállalatnál, akkor lelkes borértő Budapesten. A bor hosszú évek óta szenvedély. Ha nem a Borkollégiumban tüsténkedik vagy a szakmáról ír, akkor a céges amerikai management részére szervez borvacsorákat.

Ez este alkalmával arra vállalkozunk, hogy együtt tanuljuk meg a bubis italok alapvető készítési módjait, és a legközismertebb fajtáit, mint az olasz Prosecco, a spanyol Cava vagy a francia Champagne. A magyar fronton Törley József munkásságát is ízekre szedjük! Az est végére egyértelmű lesz, hogy mitől „Extra Dry” a Hungária, vagy miért műanyag dugóval zárják a mindannyiunk számára ismert Törley Doux palackjait.

A mindennapi életben könnyen alkalmazható tudással térünk haza, és ha jövő héten a hipermarket polcain a „DOCG” az „NV” vagy a „BdB” rövidítés néz velünk szembe, már magabiztosan dönthetünk.

Az est szokás szerint kvíz és nyereményjátékkal zárul.

In Vino Lidia borest Budapesten

A borvacsora részletei

Helyszín: Városliget Café / 1146 Budapest, Olof Palme Sétány 5.
Időpont: 2019. augusztus 5 (hétfő) – 19:00

Jelentkezési határidő: augusztus 5., 12:00

Fizetés: helyszínen a vacsora után készpénzzel vagy bankkártyával


Részvételi díj: 15990 Ft / fő – ami a helyszínen, vacsora után fizetendő

 

Az borvacsora menüsora:

Freixenet Prosecco D.O.C. – Extra Dry

Sajtos Grissini

Törley Hungaria Zöld Veltelini Brut Limited Edition

Amuse Bouche / Chef’s surprise

Freixenet Cordon Negro DO Cava

Meggybalzsamos nyári saláta grillezet barackkal

Francois Pinot Noir Zero Dosage 2015

Rosé Kacsamell szedermártással, pirított házi nudlival

Duval –Leroy Brut Champagne NV vs. Meglepetés tétel

Aranydurbincs filé paradicsomos gerslirizottoval

Bodvin Sárgamuskotály Félszáraz 2017 

Joghurtos – sárgabarackos mousse

 

 

 

 

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik, melyen előző In Vino Lidia borestünk fotóit láthatod ízelítőül! :)

 

Szakmai partnereink

 

 

Rólunk írták

Marie Claire: In Vino Lidia – egy borest, ahol nemcsak a gyomor, de az elme is munkára van fogva

 

Origo: Borvacsora, ahol mindent megtanulhat

 

WL100 sütötök & fehérbor

 

Lidia élménybeszámolója a szeptemberi borvacsoráról.

 

Fotók a szeptemberi borvacsoráról

 

Borászportál:A bor vonzásában – így lesz a hobbiból karrier

 

 


Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed




Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!






VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2019