Ital ajánlatunk fotókon

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

Ital ajánlatunk

Szeretne egy finom frissítőt, vagy épp egy zamatos, frissen pörkölt kávét? Ismerje meg italkínálatunkat képeken keresztül galériánkban, és foglaljon asztalt nálunk!

Borok

Borok

Egy zamatos hazai bor minden alkalomra kitűnő választás - legyen szó akár romantikus vacsoráról, akár egy kellemes beszélgetős estéről a barátokkal, családdal!

Tovább

Kávék, teák

Kávék, teák

A frissen pörkölt kávé zamata, vagy épp a minőségi, szálas tea ízvilága Önt is elkápráztatja majd! Akár erősen, akár gyengén szereti, nálunk megtalálja kedvencét!

Tovább

Koktéljaink

Koktéljaink

Egy gyümölcsös, frissítő koktél a nyáresti vacsorák, kiülős beszélgetések tökéletes kiegészítői lehetnek! Akár a fanyar, akár az édeskésebb ízvilágot kedveli, nálunk megtalálja a tökéletes koktélt!

Tovább

Limonádék, szörpök

Limonádék, szörpök

A nyári forróságban frissítőként ajánljuk italkülönlegességeinket: limonádéink, különleges szörpjeink az Ön számára is felüdülést nyújtanak teraszunkon!

Tovább

Pálinka

Pálinka

A hagyományos magyar ízek, a zamatos pálinka nem csak honfitársaink kedvence, de a turisták is előszeretettel kóstolják meg! A Városliget Café-ban a Gyulaira esküszünk!

Tovább

Pezsgő - Prosecco galéria

Pezsgő - Prosecco galéria

A vacsora tökéletes megkoronázása lehet egy ízletes pezsgő vagy Prosecco. Válasszon ízlése szerint, vagy kérje személyzetünk segítségét a tökéletes italért!

Tovább

Röviditalaink

Röviditalaink

Ebéd előtt egy kellemes ital felkelti az étvágyat, és megalapozza a hangulatot is! Ismerje meg rövidital kínálatunkat alábbi galériánkból Ön is, és válasszon!

Tovább

Sör

Sör

Hűsítínek vagy kísérőnek, egy zamatos sör biztosan minden férfi számára tökéletes választás! Ismerje meg galériánkból sörkínálatunkat Ön is, és válassza kedvencét!

Tovább

Spritz

Spritz

Frissítő, alkoholos italkülönlegességeink baráti beszélgetések, vacsorák mell ajánljuk! Válassza ki kedvenc ízvilágát, és élvezze a pezsgést teraszunkon!

Tovább

1/2 > >>

címkék:

Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2019