Állásajánlataink: jelentkezzen Ön is munkatársnak hozzánk, a Városliget Café csapatába!

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

Mit nyújtunk a dolgozóknak?

- Egész éves állandó és stabil jövedelmet 8 órás tényleges bejelentéssel.
- Fizetett szabadságot
- Igényes, méretre készített munkaruhát.
- Ingyenes személyzeti étkezést.
- Az Eventrend cégcsoport vendéglátó egységeiben 50 % -os dolgozói kedvezményes fogyasztást.
- Cégcsoportos belső képzések általi folyamatos fejlődési lehetőséget
- Hosszú távú karriert és előrelépési lehetőséget 
- Rugalmas munkabeosztást 
- Félév dolgozója választás nyertesének értékes élményeket
- Csapatépítő programokat
- Évi két alkalommal személyzeti bulit tartunk éttermünkben


Sikertörténetek

Fodor Máté, üzletvezető- helyettes

Máté 2014- ben csatlakozott csapatunkhoz, mint beugrós felszolgáló, ami heti 1-2 nap alkalmi munkát jelentett csupán számára.
2015 elején állandó csapattaggá vált felszolgáló pozíciót betöltve.

Köszönhetően cégcsoportunk rugalmas és teljesítményközpontú vezetőségének, valamint természetesen Máté nagyszerű munkamoráljának, alig 4 év alatt beugrós felszolgálóból üzletvezetői pályára állhatott – amelyre akár Neked is lehetőséged van!

Vezetőségünk nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre, az oktatásra is – akár belsős tanfolyamokon keresztül, akár a magánéletben. Ennek köszönhetően Máté pályafőnöki előléptetése után is zavartalanul folytathatta főiskolai tanulmányait, ezzel a saját, és a cég sikereit is támogatva.


2017 tavaszán lehetőséget kapott az üzletvezető-helyettesi pozíció betöltésére, ahol abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
2018 őszén a cégcsoport üzletigazgatói képzésére pályázott sikeresen, melynek elvégzése után teljes értékű felsővezető válhat belőle. 

 

Történetünk

2013 augusztusában nyitotta meg kapuit a Városliget Cafe a Fővárosi Műjégpálya felújított épületében az Eventrend cégcsoport tagjaként. Éttermünk a kezdeti nehézségek után töretlen fejlődésnek indult, melynek köszönhetően ma már büszkén kijelenthetjük, hogy Budapest meghatározó vendéglátó egységei közé tartozunk. Immár több, mint 5 éves működésünk során számos szakmai elismerést sikerült besöpörnünk, képviselve a hagyományos magyar polgári konyha értékeit modern köntösben tálalva. 


Értékeink

Mélyen hiszünk abban, hogy a sikeresség alapköve egy jól felépített csapat, ahol egyformán fontos minden munkatárs munkájának hozzáadott értéke, pozíciótól függetlenül.


Hiszünk továbbá abban is, hogy a munkahelyen eltöltött idő lehet jó hangulatú, vidámsággal teli, ahová örömmel jár be az ember dolgozni. Éppen ezért igyekszünk minden kollégának megtalálni a személyiségéhez passzoló munkakört. 
A cég jövőjét a folyamatos fejlődésben látjuk, ennek érdekében a lojális és tehetséges munkatársainkat magas színvonalú belső képzéseinkre delegáljuk.

 

Miért jó nálunk dolgozni?

Mert a vendégeink mellett számunkra kiemelten fontosak a munkatársaink. Úgy gondoljuk, hogy a vendéglátásban is létezik munka-magánélet egyensúly, munkatársaink beosztását ennek alapján tervezzük.


Nem szakmai zseniket keresünk, sokkal inkább egyfajta közvetlen és gondoskodó kedvességgel bíró munkatársakat, akik képesek vendégeink elvárásai felett teljesíteni e téren.


Mert egy fiatalos, lendületes és fejlődni vágyó csapat tagja lehetsz, ahol ha kitartó vagy és folyamatosan képzed magad, akár felsővezető is válhat belőled belátható időn belül.


Onboarding programunk keretében odafigyelünk rád, már amikor a weboldalunkat böngészed, interjúra jelentkezel és amikor ténylegesen csapattag leszel, képzett mentorok segítik a beilleszkedésedet.
 

 

Felszolgáló kollégát keresünk a Városligetbe!

Szakmailag korrekt, kiváló felszolgáló kollégákat keresünk a Városligetbe! Ha úgy érzi, megfelel a lenti elvárásoknak, és szeretne egy lendületes csapat tagjaként sikerünk része lenni, jelentkezzen fényképes önéletrajzával a megadott elérhetőségen!

Tovább
Álláslehetőség a Városligetben: pultos kollégát keresünk

Szeretne egy lendületes, nagyszerű csapat tagjaként, gyönyörű környezetben dolgozni? A Városliget Café & Restaurant anno 1895 pultos kollégát keres! Ha úgy érzi, megfelel a követelményeknek, küldje el fényképes, szakmai önéletrajzát a megadott elérhetőségre! 

Tovább
Állásajánlat: bistrokonyhát szerető szakácsot keresünk!

A Városligeti Műjégpálya épületében lévő Városliget Café, a több évtizede működő Eventrend cégcsoport tagja. A századfordulós polgári ételeket felfrissítő, jól felszerelt konyhánkba keressük új szakács kollégánkat, aki részese szeretne lenni...

Tovább
mosogató

Mosogató kollégát keresünk a Városliget Caféba Szakmailag korrekt, igényes mosogatót keresünk a Városligetbe! Ha úgy érzi, megfelel a lenti elvárásoknak, és szeretne egy lendületes csapat tagjaként sikerünk része lenni, jelentkezzen fényképes...

Tovább

1/1


Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2020