Asztalfoglalás
Rendezvényhelyszín

Kutyabarát étterem Budapest - Éttermünkben négylábú kedvenced is szívesen fogadott vendég!

Kutyabarát étterem Budapesten? Nem egyszerű olyan étterem találni a fővárosban, ahol a kutyásokat is örömmel látják. A Városliget Café & Restaurant-ban azonban nem csak szeretettel, de felkészülten is várunk négylábú kedvenceddel együtt!

Kutyabarát étterem Budapesten, a Városligetben

Kutyabarát étterem Budapest – Étterem a Városligetben 

Budapesten az egyik legkedveltebb hely a kutyások körébena Városliget, hiszen itt lehet igazán kiélvezni a jó időt a kedvencekkel. A Városliget a belvárosban található, könnyen megközelíthető, mégis “távol” van a város zajától, így mindenki kedvére szórakozhat itt, kiszakadva a szürke hétköznapokból. A hatalmas zöld övezet, az autók elkerítettsége tökéletes apropo egy kiadós sétáltatáshoz, vagy akár frizbizéshez, játékhoz.

A Városliget szélén, a tó partján található kiülős éttermünk a Városligetben, amely nem csak terasszal, de belső térrel is várja vendégeit – akár egy kellemes frissítőre, akár egy kávéra vagy egy kiadós ebédre, vacsorára vágynak. Az erre járó betérő vendégeket is szívesen fogadjuk természetesen, ám időnként a látnivalók a Városligetben, és persze éttermünk kiválósága annyi vendéget vonzz, hogy érdemes érkezés előtt asztalt foglalni, az alábbi gombra kattintva!


 

 

Kutyabarát étterem Budapest – Milyen a jó kutyabarát étterem? 

Sokszor, sok kutyatartótól hallottuk már, és magunk is tapasztaltuk néhányszor, hogy az önmagát kutyabarát éttermnek kikiáltó helyek gyakran csak elméletben azok, és bár ezekről a helyekről valóban nincsenek kitiltva kedvenceink, mégsem ideális a környezet, vagy épp a személyzet hozzáállása, bár nincs jogunk ilyen módon ízélkezni.

Szeretnénk azonban megvalósítani egy olyan kutyabarát éttermet Budapesten, amely valódi élményt nyújt a gazdinak, és kedvencének is amellett, hogy a többi – akár nem kutyás – vendégünk se érezze magát kellemetlenül. Éppen ezért teraszunkon számos olyan asztal került elhelyezésre, amelyeket kifejezetten kutyásoknak ajánlunk: ezek picit távolabb helyezkednek el a többi vendégtől, így nem fordulhat elő, hogy a kutyust megzavarják a szagok, a hangok – és természetesen fordítva is biztosítva van a nyugalom.

Személyzetünk teljes mértékben fel van készítve arra, hogy egy kutyabarát étteremben dolgozzon: tudják jól, hogy ha kedvencével érkezik a Vendég, nagy segítséget jelenthet egy tál friss víz is.

 

Kutyabarát étterem Budapest – Milyen előnyőkkel jár egy kutyabarát étterem? 

Egy kutyabarát étteremnek a legnagyobb előnye, hogy nem kell a kedvecedet magára hagynod, ha megéhezel, hiszen egy ilyen helyen a kedvenced is melletted lehet. Éttermünk felszolgálói kutyatálat is biztosítanak, ha szeretnéd megetetni kutyusodat.

Ahogy azt fentebb is említettük, nem engedhetjük meg azonban, hogy a kutyabarát étterem kizárja magából a nem kutyásokat, így arra kérünk ha kedvenceddel érkezel, tartsatok be néhány “szabályt”. Nem kőbe vésett pontok ezek, inkább csak iránymutatás – amely mind a gazda, mind a kutya és a többi vendég számára hasznos lehet.

Annak érdekében, hogy budapesti éttermünk valóban biztosítani tudja kutyabarát mivoltát, kutyakódexet alkalmazunk!

 

Mi is az a kutyakódex? Egy kutyabarát étterem Budapesten – néhány egyszerű szabály a zökkenőmentes, kutyával eltöltött vacsorára Budapesten

A kutyakódex nem szigorú, betarthatatlan és ésszerűtlen “szabályrendszer”, sokkal inkább egy figyelmességi lista, amely nem csak a kedves gazdi és a többi vendégek éttermünkben tartózkodását könnyíti meg, de a hozzánk érkező négylábú vendégek is hasznát veszik!

Csupa olyan “szabályt” gyűjtöttünk össze, amelyet betartva biztos, hogy minden vendég boldogan távozik majd.

A kutyakódexet megtekintheted ide kattintva: kutyabarát étterem Városliget

 

 
PROGRAMOK
TRIPADVISOR VÉLEMÉNYEK

Jótékonysági bál a Városliget Café-ban

2018. február 2-án került megrendezésre a Kerekesszékesekért Alapítvány jótékonysági bálja, aminek...

Esküvőszervezők szakmai konferenciája a Városliget Café-ban

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája, aminek éttermünk, a...

Nézd meg, hogy hogyan zajlott a 2018-as Valentin nap éttermünkben!

Idén is megemlékeztünk az egyik legfontosabb napról az évben a szerelmesek életében, ami a Valentin nap....

Könyvbemutató a Városligetben

A Városliget Lexikon szerzőinek mintegy 20 év kemény munkája végre megjelenik!  Idézetek, illusztrációk...

Varosligeti café es bár

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

Csodálatos az étterem,az ételek finomak,a kiszolgálás nagyon jó.köszönjükEgy ujjab családi ebéd,februárban ,csak megerősiteni tudom,nagyon jó és finom minden.az ételek finomak,a kiszolgálás gyors ,és udvarias.hangulat kellemes.Köszönjük .További.sikeres működést.

Valentin napi vacsora

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Valentin napra nyertem egy vacsorát.Nagyon kedvesek voltak a felszolgálók.Isteni volt a vacsora,pezsgő.A kilátás nagyon szép a Vajdahunyad vár-ra és a korcsolya pályára.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ebéd

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Kellemes hely, kiemelkedően barátságos személyzet! Bencének köszönjük a sok segítséget, remekül éreztük magunkat!

Pisztácia torta

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Köszönöm az ajánlást bencének ,a torta fantasztikus volt ahogy a kilátás és a design is ! A hely modern ám de igazi polgári étterem !Jövök majd még mást is kipróbálni

Remek!

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Köszönjük a vendéglátást ! Kedvesemmel látogattuk meg az éttermet egy jó kávé reményében , Bence aa házi pörkölésű liget kávét ajánlotta mely telitalálat volt számunkra!Csak ajanlani tudom! 🙂

Nagyon kellemes környezetben fogyasztottuk el az üzleti ebédet.

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Mariann volt a Felszólgálónk. Nagyon kedves és segítőkész volt. A tányér húst ajánlotta, sok egyéb finomsággal. A deszertek közül a pisztáciás sütit választottuk. Mennyei volt! Összeségében mindennel elégedettek voltunk.

Csodás kilátás én hangulat!

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Párommal voltunk egy vasárnapi ebéden az étteremben, Gulyás levest ettünk amilyet még talán nem is ettem életemben. Brutál finom volt. Kiszolgálásért és odafigyelésért külön köszönet Ádámnak. A DC-s öv pedig külön aratott :D

Csodás kilátás

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

A férjemmel és a lányommal ebédeltünk itt, nem elöszőr.A Gulyásleves ismét finom volt és a kihagyhatatlan pisztáciás torta mennyei ízeket csalt a számba.Nagyon finom, mindig eszem ha itt járok.Köszönjük a kedves kiszolgálást Mariannak!Viszlát legközelebb!Anita

NYITVATARTÁS:
hétfőtől - vasárnapig:
12:00 - 22:00
CÍMÜNK:
1146 Budapest
Olof Palme sétány 5.
ASZTALFOGLALÁS
Online vagy telefonon:
+36-30-869-kattintson
Best of Budapest Hungary
Top Choice Restaurant 2016
Bababarát Hálózat
Caffe Office
Tópart Budapest
Városliget Rendezvény
Tripadvisor
Budapest Card
Mozgássérült barát
Budapest Brand
New York Café TripAdvisor