Kutyabarát étterem Budapest - Kutyával étterembe? Nálunk minden négylábú kedvenc is kiemelt vendég!

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

Kutyabarát étterem Budapest - Éttermünkben négylábú kedvenced is szívesen fogadott vendég!

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Megérkeztek a tavasz első langyos napsugarai, és a legtöbben ilyenkor a...

Tovább
Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Ha megtaláltad „másik feled”, az embert, akivel mindenben...

Tovább
Bemutatunk 5 igazán romantikus ötletet a lánykéréshez

5 hihetetlenül romantikus ötlet lánykéréshez

Szóval, végre készen állsz feltenni a nagy kérdést. Ez egy csodálatos és...

Tovább

Kutyabarát étterem Budapesten? Nem egyszerű olyan étterem találni a fővárosban, ahol a kutyásokat is örömmel látják. A Városliget Café & Restaurant-ban azonban nem csak szeretettel, de felkészülten is várunk négylábú kedvenceddel együtt!

Kutyabarát étterem Budapesten, a Városligetben

Kutyabarát étterem Budapest – Étterem a Városligetben 

Budapesten az egyik legkedveltebb hely a kutyások körébena Városliget, hiszen itt lehet igazán kiélvezni a jó időt a kedvencekkel. A Városliget a belvárosban található, könnyen megközelíthető, mégis “távol” van a város zajától, így mindenki kedvére szórakozhat itt, kiszakadva a szürke hétköznapokból. A hatalmas zöld övezet, az autók elkerítettsége tökéletes apropo egy kiadós sétáltatáshoz, vagy akár frizbizéshez, játékhoz.

A Városliget szélén, a tó partján található kiülős éttermünk a Városligetben, amely nem csak terasszal, de belső térrel is várja vendégeit – akár egy kellemes frissítőre, akár egy kávéra vagy egy kiadós ebédre, vacsorára vágynak. Az erre járó betérő vendégeket is szívesen fogadjuk természetesen, ám időnként a látnivalók a Városligetben, és persze éttermünk kiválósága annyi vendéget vonzz, hogy érdemes érkezés előtt asztalt foglalni, az alábbi gombra kattintva!


 

 

Kutyabarát étterem Budapest – Milyen a jó kutyabarát étterem? 

Sokszor, sok kutyatartótól hallottuk már, és magunk is tapasztaltuk néhányszor, hogy az önmagát kutyabarát éttermnek kikiáltó helyek gyakran csak elméletben azok, és bár ezekről a helyekről valóban nincsenek kitiltva kedvenceink, mégsem ideális a környezet, vagy épp a személyzet hozzáállása, bár nincs jogunk ilyen módon ízélkezni.

Szeretnénk azonban megvalósítani egy olyan kutyabarát éttermet Budapesten, amely valódi élményt nyújt a gazdinak, és kedvencének is amellett, hogy a többi – akár nem kutyás – vendégünk se érezze magát kellemetlenül. Éppen ezért teraszunkon számos olyan asztal került elhelyezésre, amelyeket kifejezetten kutyásoknak ajánlunk: ezek picit távolabb helyezkednek el a többi vendégtől, így nem fordulhat elő, hogy a kutyust megzavarják a szagok, a hangok – és természetesen fordítva is biztosítva van a nyugalom.

Személyzetünk teljes mértékben fel van készítve arra, hogy egy kutyabarát étteremben dolgozzon: tudják jól, hogy ha kedvencével érkezik a Vendég, nagy segítséget jelenthet egy tál friss víz is.

 

Kutyabarát étterem Budapest – Milyen előnyőkkel jár egy kutyabarát étterem? 

Egy kutyabarát étteremnek a legnagyobb előnye, hogy nem kell a kedvecedet magára hagynod, ha megéhezel, hiszen egy ilyen helyen a kedvenced is melletted lehet. Éttermünk felszolgálói kutyatálat is biztosítanak, ha szeretnéd megetetni kutyusodat.

Ahogy azt fentebb is említettük, nem engedhetjük meg azonban, hogy a kutyabarát étterem kizárja magából a nem kutyásokat, így arra kérünk ha kedvenceddel érkezel, tartsatok be néhány “szabályt”. Nem kőbe vésett pontok ezek, inkább csak iránymutatás – amely mind a gazda, mind a kutya és a többi vendég számára hasznos lehet.

Annak érdekében, hogy budapesti éttermünk valóban biztosítani tudja kutyabarát mivoltát, kutyakódexet alkalmazunk!

 

Mi is az a kutyakódex? Egy kutyabarát étterem Budapesten – néhány egyszerű szabály a zökkenőmentes, kutyával eltöltött vacsorára Budapesten

A kutyakódex nem szigorú, betarthatatlan és ésszerűtlen “szabályrendszer”, sokkal inkább egy figyelmességi lista, amely nem csak a kedves gazdi és a többi vendégek éttermünkben tartózkodását könnyíti meg, de a hozzánk érkező négylábú vendégek is hasznát veszik!

Csupa olyan “szabályt” gyűjtöttünk össze, amelyet betartva biztos, hogy minden vendég boldogan távozik majd.

A kutyakódexet megtekintheted ide kattintva: kutyabarát étterem Városliget

 

 


Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2020