Asztalfoglalás
Rendezvényhelyszín

Kutyabarát étterem Budapest - Éttermünkben négylábú kedvenced is szívesen fogadott vendég!

Kutyabarát étterem Budapesten? Nem egyszerű olyan étterem találni a fővárosban, ahol a kutyásokat is örömmel látják. A Városliget Café & Restaurant-ban azonban nem csak szeretettel, de felkészülten is várunk négylábú kedvenceddel együtt!

Kutyabarát étterem Budapesten, a Városligetben

Kutyabarát étterem Budapest – Étterem a Városligetben 

Budapesten az egyik legkedveltebb hely a kutyások körébena Városliget, hiszen itt lehet igazán kiélvezni a jó időt a kedvencekkel. A Városliget a belvárosban található, könnyen megközelíthető, mégis “távol” van a város zajától, így mindenki kedvére szórakozhat itt, kiszakadva a szürke hétköznapokból. A hatalmas zöld övezet, az autók elkerítettsége tökéletes apropo egy kiadós sétáltatáshoz, vagy akár frizbizéshez, játékhoz.

A Városliget szélén, a tó partján található kiülős éttermünk a Városligetben, amely nem csak terasszal, de belső térrel is várja vendégeit – akár egy kellemes frissítőre, akár egy kávéra vagy egy kiadós ebédre, vacsorára vágynak. Az erre járó betérő vendégeket is szívesen fogadjuk természetesen, ám időnként a látnivalók a Városligetben, és persze éttermünk kiválósága annyi vendéget vonzz, hogy érdemes érkezés előtt asztalt foglalni, az alábbi gombra kattintva!


 

 

Kutyabarát étterem Budapest – Milyen a jó kutyabarát étterem? 

Sokszor, sok kutyatartótól hallottuk már, és magunk is tapasztaltuk néhányszor, hogy az önmagát kutyabarát éttermnek kikiáltó helyek gyakran csak elméletben azok, és bár ezekről a helyekről valóban nincsenek kitiltva kedvenceink, mégsem ideális a környezet, vagy épp a személyzet hozzáállása, bár nincs jogunk ilyen módon ízélkezni.

Szeretnénk azonban megvalósítani egy olyan kutyabarát éttermet Budapesten, amely valódi élményt nyújt a gazdinak, és kedvencének is amellett, hogy a többi – akár nem kutyás – vendégünk se érezze magát kellemetlenül. Éppen ezért teraszunkon számos olyan asztal került elhelyezésre, amelyeket kifejezetten kutyásoknak ajánlunk: ezek picit távolabb helyezkednek el a többi vendégtől, így nem fordulhat elő, hogy a kutyust megzavarják a szagok, a hangok – és természetesen fordítva is biztosítva van a nyugalom.

Személyzetünk teljes mértékben fel van készítve arra, hogy egy kutyabarát étteremben dolgozzon: tudják jól, hogy ha kedvencével érkezik a Vendég, nagy segítséget jelenthet egy tál friss víz is.

 

Kutyabarát étterem Budapest – Milyen előnyőkkel jár egy kutyabarát étterem? 

Egy kutyabarát étteremnek a legnagyobb előnye, hogy nem kell a kedvecedet magára hagynod, ha megéhezel, hiszen egy ilyen helyen a kedvenced is melletted lehet. Éttermünk felszolgálói kutyatálat is biztosítanak, ha szeretnéd megetetni kutyusodat.

Ahogy azt fentebb is említettük, nem engedhetjük meg azonban, hogy a kutyabarát étterem kizárja magából a nem kutyásokat, így arra kérünk ha kedvenceddel érkezel, tartsatok be néhány “szabályt”. Nem kőbe vésett pontok ezek, inkább csak iránymutatás – amely mind a gazda, mind a kutya és a többi vendég számára hasznos lehet.

Annak érdekében, hogy budapesti éttermünk valóban biztosítani tudja kutyabarát mivoltát, kutyakódexet alkalmazunk!

 

Mi is az a kutyakódex? Egy kutyabarát étterem Budapesten – néhány egyszerű szabály a zökkenőmentes, kutyával eltöltött vacsorára Budapesten

A kutyakódex nem szigorú, betarthatatlan és ésszerűtlen “szabályrendszer”, sokkal inkább egy figyelmességi lista, amely nem csak a kedves gazdi és a többi vendégek éttermünkben tartózkodását könnyíti meg, de a hozzánk érkező négylábú vendégek is hasznát veszik!

Csupa olyan “szabályt” gyűjtöttünk össze, amelyet betartva biztos, hogy minden vendég boldogan távozik majd.

A kutyakódexet megtekintheted ide kattintva: kutyabarát étterem Városliget

 

 
PROGRAMOK
TRIPADVISOR VÉLEMÉNYEK

Jótékonysági bál a Városliget Café-ban

2018. február 2-án került megrendezésre a Kerekesszékesekért Alapítvány jótékonysági bálja, aminek...

Esküvőszervezők szakmai konferenciája a Városliget Café-ban

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája, aminek éttermünk, a...

Nézd meg, hogy hogyan zajlott a 2018-as Valentin nap éttermünkben!

Idén is megemlékeztünk az egyik legfontosabb napról az évben a szerelmesek életében, ami a Valentin nap....

Könyvbemutató a Városligetben

A Városliget Lexikon szerzőinek mintegy 20 év kemény munkája végre megjelenik!  Idézetek, illusztrációk...

Hangulatos hely a Városligeti tó partján.

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

A teraszon kezdtük , de a vihar bezavart minket. Ezt a logisztikát is gond nélkül megoldották. Cézárt ettem , szokatlan volt , mai fogalmak szerint újra volt gondolva.Az ételek finomak és hangulatos a hely. csak ajánlani tudom azoknak , akiknek a minőség fontosabb mint...

Élő profizmus - vigyázzunk rá!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Kánikulai hétvége, ebédidő. A Műcsarnok felé eső teraszon szabad asztalok, a vendégre váró felszolgáló készségesen, udvariasan kínálja a helyet. Gyorsan választunk a szépen illusztrált étlapról. Jó hír, hogy a felszolgált ételek valóban olyanok, mint a sokszor "becsapós" fényképeken. A parajkrém leves szépen előkészített tányérban és...

Csodás nap

Értékelés időpontja: 4 héttel ezelőtt

Ismét kellemesen éreztük magunkat.Végre a szabadban a teraszon élveztük a napsütést és a padlizsánkrémet. A jegeskávé is finom volt.Köszönjük a kiszolgálást Mariannak.Viszlát legközelebb 😊

Egy szép este

Értékelés időpontja: 4 héttel ezelőtt

Nagyon szép idilli környezetben nagyon ízletes fogások és tökéletes kiszolgálás. Érdemes meglatogatni.

Szép időben , szép helyen

Értékelés időpontja: 4 héttel ezelőtt

Ismét Budapesten jártunk és így elmentünk kedvenc helyünre.A teraszon élveztünk a csodás időt a jeges kávét és a kihagyhatatlan pisztáciás tortát.Köszönjük a kiszolgálást Mariannak.

Profi kiszolgálás és mennyei ízek

Értékelés időpontja: 2018. április 6.

Nagyon kellemes délutánt töltöttünk el a barátnőimmel ezen a helyen. A felszolgálónk, Zoltán ajánlott egy isteni finom pisztáciás süteményt a kávénk mellé. Igazán jó lazulós napunk volt a fárasztó hét után. Ajánlom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik. Legközelebb ebédre megyünk a csajokkal!

Varázslatos szervíz és környezet

Értékelés időpontja: 2018. április 3.

A napokban voltunk Budapesten a családommal és egy kiadós városligeti séta után jó ötletnek találtuk, hogy betérjünk egy könnyű vacsorát elfogyasztani a Városliget Café-ba. Már a fogadtatás nagyon barátságos volt. A felszolgálónk Zoltán extrém udvarias és igazi vendéglátós vér csörgedezik az ereiben. Szinte olvasta a...

Csoda

Értékelés időpontja: 2018. március 20.

Szamomra ez a hely megnyugvas , akarhanyszor Budapestre erkezek , kotelezo program. A kiszolgalas, a kedvesseg, gyorsasag, az izek. Kulonleges . Minden szempontbol tokeletes.

NYITVATARTÁS:
hétfőtől - vasárnapig:
12:00 - 22:00
CÍMÜNK:
1146 Budapest
Olof Palme sétány 5.
ASZTALFOGLALÁS
Online vagy telefonon:
+36-30-869-kattintson
Best of Budapest Hungary
Top Choice Restaurant 2016
Bababarát Hálózat
Caffe Office
Tópart Budapest
Városliget Rendezvény
Tripadvisor
Budapest Card
Mozgássérült barát
Budapest Brand
New York Café TripAdvisor