Bemutatjuk a legjobb programokat a Városligetben

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

A legjobb programok a Városligetben

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Megérkeztek a tavasz első langyos napsugarai, és a legtöbben ilyenkor a...

Tovább
Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Ha megtaláltad „másik feled”, az embert, akivel mindenben...

Tovább
Bemutatunk 5 igazán romantikus ötletet a lánykéréshez

5 hihetetlenül romantikus ötlet lánykéréshez

Szóval, végre készen állsz feltenni a nagy kérdést. Ez egy csodálatos és...

Tovább

A Városliget Budapest egyik legkedveltebb része, ahova szívesen menekülünk, ha egy kicsit kiszakadnánk a szürke hétköznapokból, és élveznénk a zöld környezetet, illetve a színes programokat. A következőkben bemutatjuk, hogy melyek a legjobb programok a Városligetben! 

Bemutatjuk a legjobb programokat a Városligetben

A Városliget Budapest egyik legkülönlegesebb helye, ami remek lehetőségeket nyújt a kikapcsolódásra. A Városliget lett a világ első, mindenki számára nyitottá nyilvánított parkja. Az 1,2 négyzetkilométeres területen találhatunk sportlétesítményeket, fürdőket, sőt, még egy csónakázó tavat is. A téli hónapokban ugyanitt Budapest, és egyben Európa egyik legnagyobb korcsolyapályája található meg.

A Városligetbe érkezve nem csupán a turistákat, de a helyieket is könnyedén elönti a zavar, hiszen megannyi látnivaló, és számtalan izgalmas program fogadja a látogatóit. A megannyi lehetőség közül most kiemeljük a legjobbakat, melyek különböző stílusúak, hiszen megtalálhatók közöttük a passzív és az aktív pihenés jegyében zajló programok is.

 

Különleges program a Városligetben a gasztronómia szerelemeseinek: fogyasszatok el egy finom vacsorát

Bármelyik izgalmas programot választjátok a Városligetben, érdemes kiegészíteni egy étkezéssel, hiszen a Városliget a gasztronómia szerelmeseinek is okoz meglepetéseket. A Városliget Café & Restaurant profi szakácsai minőségi alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel kápráztatják el vendégeinket, melyek között mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. Étlapunkon a könnyed finomságoktól kezdve az igazi magyaros ételeken át a folyamatosan megújuló Chef ajánlatig minden megtalálható. A finom ételeken kívül a panoráma is megér egy asztalfoglalást, hiszen étteremünkből kitekintve gyönyörű kilátás nyílik a Vajdahunyad várára és a Városligeti tóra. 

 

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

 

Egy aktív programlehetőség a Városligetben: használjátok ki a Városligeti tó adta lehetőségeket

A Városligeti-tó mind a téli, mind pedig a nyári hónapokban remek programokat kínál a Városligetben látgatók számára. Nyáron a víz egy romantikus, kellemes csónakázásra ad lehetőséget, míg télen ugyanitt Európa legnagyobb szabadtéri korcsolyapálya kerül kialakításra.

 

A legjobb program a Városligetben a pihenés jegyében: látogassatok el a Széchenyi Gyógyfürdőbe

Kapcsolódjatok ki Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumában, a Széchenyi Gyógyfürdőben! A fürdőkomplexum területe 6220 négyzetméter, 15 beltéri medence kapott helyet itt, illetve három kültéri medence található a területen. A fürdőben gyógyászati és wellness szolgáltatások is segítik a kikapcsolódást, a feltöltődést, emellett szauna is a vendégek rendelkezésére áll. A Széchenyi Gyógyfürdőben rendszeresen kerülnek megrendezésre éjszakai fürdőzések is, melyeket különböző rendezvényekkel kötnek össze a szervezők.

 

Egy remek program a Városligetben, ha új ismereteket szereznétek: ismerjétek meg a Városliget nevezetességeit 

A Városligetben rengeteg nagy múlttal rendelkező építmény található, hiszen itt fogad bennünket a Vajdahunyad vára, itt helyezkedik el az időkerék, Anonymus szobra, illetve az 56-os emlékmű is. Nem érdemes kihagyni ezek mellett a Közlekedési Múzeumot, illetve a Mezőgazdasági Múzeumot sem.

 

A legjobb családi program a Városligetben: látogassatok el az Állatkertbe

A Fővárosi Állat- és Növénykert az egyik legjobb hely, ha különböző korosztályok számára kerestek programlehetőséget a Városligetben. A gyerekek különösen élvezni fogják ezt a programot! Sokan nem tudják, de az Állatkert megalapításának gondolata már az 1820-as években is felmerült, azonban ennek ellenére csak 1859-ben került szóba ismét a létesítmény megalapítása. Az alapítás, illetve a létrehozás legnagyobb alakjai Xántus János, Szabó József, Kubinyi Ágoston és Gerenday József voltak. Az Állatkert 1866. augusztus 9-én nyitotta meg kapuit, az 1950-es évekig az egyetlen állatkert volt az országban. Az évek során számos felújításon esett át, 2003 és 2007 között pedig régi pompájában láthatjuk az épületet.


Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2020