Események képgalériája, amelyeket a Városligetben tartottunk

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

Képgaléria a Városligetben tartott rendezvényekről, programokról

A Városliget Café & Restaurant-ban a kellemes hangulat és a mindennapi finomságok mellett igyekszünk minél több izgalmas, kreatív programmal szórakoztatni kedves vendégeinket! Ebben a galériában korábbi programjainkról láthat felvételeket, emlékeket.

"Az élet ritmusa"

2015 nyarán fantasztikusan sikerült programunk Az élet ritmusa néven került megrendezésre. Vidám, zenés, táncos beszélgetős estét tartottunk kedves vendégeinkkel.

Tovább

Best of KÖZÖNSÉG.HU találkozó Budapesten, éttermünkben

Best of KÖZÖNSÉG.HU találkozó Budapesten, éttermünkben

A Közönség.hu, oldaluk indulását egy koktélpartival egybekötött sajtótájékoztatóval ünnepelte Nálunk. A színházi szakma kiválóságai is emelték jelenlétükkel a rendezvény színvonalát.   A Városliget Café & Restaurant 1895 nevében, Mi egy ajándék vacsorát ajánlottunk fel - 20.000 Ft értékben - egy szerencsés vendégünknek.

Tovább

Farsangi mulatság

Farsangi mulatság

Az alábbi galériában 2014. februárjában megrendezésre kerülő farsangi mulatságunkról láthatnak képeket. A vidámság és a századfordulós romantika egy helyen!

Tovább

Liget anno - rendezvény budapesti éttermünkben

Liget anno - rendezvény budapesti éttermünkben

Liget anno rendezvényünk 2015 október elsején került megrendezésre a Városliget Café keretén belül, ahova kiemelt partnereinket hívtuk vendégül egy zenés, beszélgetős estre.

Tovább

Liget fesztivál a Városligetben, budapesti éttermünkben

Liget fesztivál a Városligetben, budapesti éttermünkben

Fantasztikus hangulatú fesztivált tartottunk a Városliget Caféban. Megannyi koncert, játék, finomság és program várta kedves vendégeinket budapesti éttermünkben

Tovább

Romantikus mesék a zene világából

Romantikus mesék a zene világából

Nőnapi ajándék programunk - köszönjük Nektek a részvételt, reméljük jól éreztétek Magatokat! Kiemelt köszönet a Lanner Kvartett-nek, és Saly Noéminek!

Tovább

1/1

címkék:

Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2020