Nézd meg, hogy hogyan zajlott a 2018-as Valentin nap éttermünkben!

AsztalfoglalásKedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk elkelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.
Kedves Vendégeink! Valentin napra minden asztalunk eltelt. Kérjük, foglalj másik időpontra! Köszönjük.

Így zajlott a 2018-as Valentin nap a Városliget Café-ban

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Tavaszi kikapcsolódás Budapesten

Megérkeztek a tavasz első langyos napsugarai, és a legtöbben ilyenkor a...

Tovább
Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Így őrizd meg a romantikát párkapcsolatodban!

Ha megtaláltad „másik feled”, az embert, akivel mindenben...

Tovább
Bemutatunk 5 igazán romantikus ötletet a lánykéréshez

5 hihetetlenül romantikus ötlet lánykéréshez

Szóval, végre készen állsz feltenni a nagy kérdést. Ez egy csodálatos és...

Tovább

Idén is megemlékeztünk az egyik legfontosabb napról az évben a szerelmesek életében, ami a Valentin nap. Különleges programokkal és menüsorral vártuk az ünnepelni vágyókat, a következőkben pedig bemutatjuk, hogy hogyan zajlottak az események!  

Nézd meg, hogy hogyan zajlott a 2018-as Valentin nap éttermünkben!

Különleges Valentin-napi programok a Városliget Café-ban 

Minden pár életében fontos szerepet játszik a romantika, ehhez pedig időközönként szükség van arra, hogy kilépjünk a szürke hétköznapokból és közös programokat szervezzünk. A Városliget Café & Restaurant-ban arra törekszünk, hogy a párok egy olyan helyszínt találjanak éttermünkben, ahova elvonulhatnak egy kicsit, és élvezhetik egymás társaságát a finom ételek és italok mellett. Valentin napon is erre törekedtünk, így a gasztronómiai különlegességek mellett egy érdekes és izgalmas programmal is szerettük volna meglepni a párok, de természetesen az egyedülállókra is gondoltuk – így került képbe egy olyan kerekasztal beszélgetés, ahol mindenki garantáltan jól érezheti magát ezen a jeles napon. 

 

Meghívtuk Etienne Kalát és néhány hírességet egy beszélgetésre, a szerelemről, a szeretetről és az emberi kapcsolatokról, persze egy kis humorral fűszerezve mindezt. A kerekasztalnál Etienne Kala életmódvezetési tanácsadón kívül Tolnai Klára, Ferencz Gabi és Pulai Imre foglaltak helyet. Vendégeinknek ezen a különleges napon egy pohár hibiszkuszos pezsgővel kedveskedtünk. 

 

 

Etienne Kala nem utoljára látogatott el a Városliget Café-ba, hiszen Városliget Romantikája sorozaton belül többször is találkozhatunk majd vele, és hallgathatjuk érdekes tanácsait. 

 

Gasztronómiai különlegességek Valentin nap alkalmából 

A programon kívül egy különleges menüsorral is vártunk a Vendégeinket, és azokra is gondoltunk, akik nem tudnak ezen a jeles napon ünnepelni, így már február 5-től elérhető volt éttermünkben a Valentin napi menü. A háromfogásos menüben előétel, választható főétel, desszert szerepeltek: Gyöngytyúkleves gyömbéres húsgombóccal, Szűzérmék roston  sáfrányos párolt rizzsel, cékla tzatzikivel vagy Tőkehalfilé roston édesburgonya-pürével, pagodakarfiollal, valamint desszertként Vörösbársony tortát szolgáltunk fel. 

 

Aki pedig ezen a jeles eseményen, február 5-től betért hozzánk, és a Valentin napi menüt választotta, vendégünk volt egy pohár hibiszkuszos pezsgőre. 

 

Éttermünkben arra törekszünk, hogy egész évben megteremtsük a romantikus hangulatot, így várjuk azokat a párokat egész évben, akik számára fontos az együtt töltött idő, egy csodálatos környezetben. Ha te is átélnéd Budapest romantikájának hangulatát, foglalj asztalt ide kattintva


Romantikus étterem Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, asztalfoglalást itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!


VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT ANNO 1895

2019